Onze droom

Verbinden

Beweging mogelijk maken

Myriam & Julius de Roo; bedenkers en oprichters van Yumi

"Verbinding mogelijk maken en daardoor kansen creëren die anders verborgen of onbenut zouden blijven"

Organisaties met elkaar verbinden rondom de thema’s ontwikkelen, werkgeluk, veranderen en inzetbaarheid en onszelf uiteindelijk overbodig maken. Omdat jij en jouw HR- of leidinggevende collega’s elkaar telkens weten te vinden, over organisatiegrenzen heen kunnen kijken en kansen en ontwikkelpaden voor medewerkers kunnen bieden die anders voor ze verborgen blijven.

We kennen de kracht van samenwerken en netwerken en de kansen die vrij komen als gelijkgestemden elkaar opzoeken en ontmoeten. Dat willen wij faciliteren en mogelijk maken!

Daarnaast willen wij actief bijdragen aan betere en open relaties tussen HR, leidinggevenden en medewerkers. Te vaak komen wij nog aan onze coachtafel pijnlijke verhalen tegen over wederzijds onbegrip, niet gehoord of gezien worden en interventies en acties die niet bijdragen aan het gewenste doel. Van beide partijen. Wij willen hier een positieve wending aan geven.

Daarom hebben we al onze ervaring, kennis en eigen leerervaringen rondom mens, werk & verandering samen gebracht op 1 plek. Om jou te inspireren, te laten leren en te groeien en het verschil te laten maken in de relatie met je medewerker(s)!werke

Voor HR, leidinggevenden
& coaches

Een uniek netwerk en platform waarmee je in de begeleiding van je medewerkers het verschil gaat maken

Professioneel leren

Vergroot je kennis rondom de thema's een leven lang ontwikkelen, veranderen en inzetbaarheid door onze trainingen en kennisbank

Netwerken met vakgenoten

Kom in contact met gelijkgestemden, bundel krachten en vind oplossingen voor ontwikkelvraagstukken.

Persoonlijke coaching

Ontwikkel jezelf als persoon en als professional door individuele coaching op door jouw ingebrachte thema's.

Dit is wat het netwerk je allemaal biedt:

 • Kennisbank

  Vergroot je kennis op het gebied van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen door onze uitgebreide kennis-bibliotheek met bewezen tools. Leer medewerkers beter te begrijpen en stem daar je acties en begeleiding op af.

 • Netwerken

  Ontmoet online en offline andere professionals uit verschillende branches en werkvelden. Werk samen rond de ontwikkeling van medewerkers en help elkaar over de eigen organisatiemuren heen bij inzetbaarheidvragen. Succes verzekerd!

 • Masterminds

  Vergroot je zelfsturend vermogen en krijg inzichten en inspiratie op jouw werkvraagstukken door masterminds met vakcollega's. Een boost van je vakmanschap.

 • Online leeromgeving

  In onze online leeromgeving vind je modules die je rondom diverse thema's stapsgewijs tot inzichten laat komen en helpen antwoorden te krijgen op persoonlijke of zakelijke vraagstukken.

 • Themameetings

  Doe mee aan themasessies en workshops over een leven lang ontwikkelen, duurzame inzetbaarheid, arbeidsmarkt, veranderen & persoonlijke ontwikkeling. Zowel online als live van en met elkaar leren onder leiding van een expert.

 • Coaching

  Je helpt de ander zover als je zelf bent. Daarom vind je in dit platform ook coaching op jouw persoonlijke ontwikkelvragen, wanneer je wil en ongelimiteerd. Zodat ook jij blijft werken aan je autonomie, authenticiteit en arbeidsmarkt-fitheid.

 • Community

  Toegang tot een community van gelijkgestemden zodat je altijd en overal sparringpartners in de buurt hebt. Of het nu om een zakelijke of persoonlijke vraag gaat.

 • Online leeromgeving voor medewerkers

  Geef medewerkers online toegang tot onze online loopbaanmodules en stimuleer hun denkproces en eigen regie op hun loopbaan. Gegarandeerd een versneller in jullie gesprekken!

Vergroot je impact in de begeleiding van medewerkers

Een unieke netwerk om aan jezelf én je professionele ontwikkeling te werken

Wat krijg je jaarlijks als lid?

4 Live netwerkbijeenkomsten

Collega’s ontmoeten. Inspiratie door boeiende sprekers. Netwerken. Kennisuitwisseling

4 Masterminds

Samen met een groep gelijkgestemden werken aan actuele ontwikkel- en verandervraagstukken. Of het nu gaat om een individuele medewerker, een team of een organisatievraag.

4 Themameetings

Online leren van experts over onderwerpen die te maken hebben met ontwikkelen, veranderen en inzetbaarheid.

Directe toegang tot de Academie

En dus toegang tot de kennisbank, interessante kennismodules en de community

Persoonlijke coaching

24/7 toegang tot jouw persoonlijke coach. Voor iedere grote of kleine hulpvraag. Binnen 24 uur heb je een reactie in je mailbox.

5 loopbaanmodules voor medewerkers

Geef 5 medewerkers de mogelijkheid hun loopbaan te onderzoeken met onze zelf ontwikkelde loopbaanmodules; 4 stuks per medewerker, goed voor zo’n 8 uur aan zelfonderzoek.

Populaire kennistopics
in onze kennisbank

Werkgeluk

Werkgeluk is hot en iedere zichzelf respecterende organisatie heeft zich ten doel gesteld werkgeluk bij medewerkers te stimuleren. Maar wat is werkgeluk eigenlijk en hoe stimuleer je dat bij je medewerkers?

Ontwikkelen

Een leven lang ontwikkelen is het devies voor iedere werknemer in Nederland. Op welk nivo dan ook. Ontdek hoe otnwikkelpaden eruit kunnen zien, hoe andere organisaties dat aanpakken en hoe werknemers zelf naar ontwikkelen kijken en hierin gestimuleerd kunnen worden.

Veranderen

Niets is zo veranderlijk als een mens. Toch? Of zijn we vooral gewoontedieren? Hoe dan ook kan het soms knap lastig zijn medewerkers mee te krijgen in veranderingen. Ontdek hoe de binnenwereld van medewerkers werkt bij veranderen en leer hier.hoe je verandering stimuleert.

Loopbaan

Ieder zichzelf respecterende professional werkt aan zijn eigen inzetbaarheid en loopbaan. Ontdek hoe jij jouw professionals daar op een een goede manier in begeleidt en faciliteert.

Outplacement

Soms komt er, gewild of ongewild, een einde aan de samenwerking tussen de organisatie en één of meerdere van de medewerkers. Hoe begeleidt je iemand in dit proces en welke stappen heeft de medewerker te zetten om slim en effectief naar nieuw werk te komen?

Solliciteren

De arbeidsmarkt is volop in beweging. Voedt jouw medewerker met kennis over de (lokale) arbeidsmarkt en reik hem waardevolle content aan hoe je anno de 21e eeuw slim en effectief solliciteert. Of gebruik alle content en input voor je eigen volgende loopbaanstap.

NLP

Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is een model voor doelgerichte verandering waarin de innerlijke beleving. Een communicatietechnologie, d.w.z. een manier om harmonieuze relaties op te bouwen en inter- en intrapersoonlijke communicatie te verhelderen en te versterken. NLP leren en toepassen, gaat over het ontdekken 'hoe' jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.

Transactionele Analyse

De Transactionele Analyse (TA) biedt een model voor het verkrijgen van inzicht in de individuele persoonlijkheid, in intermenselijke verhoudingen en communicatie. Het model helpt de coachee te begrijpen hoe zijn of haar persoonlijkheidsstructuur wordt uitgedrukt in gedrag en in de communicatie met anderen. Daarnaast biedt TA zicht op hoe huidige levenspatronen in vroegere jaren zijn ontstaan en verklaart het waardoor de coachee bepaalde strategieën blijft herhalen, hoe pijnlijk ze ook zijn. Aan de hand van deze inzichten en veranderingen worden veranderprocessen in gang gezet.

Oplossingsgericht werken

Oplossingsgericht coachen is een respectvolle veranderbenadering die problemen onderkent om vervolgens doelen en oplossingen op een constructieve, doelgerichte en positieve manier te definiëren én te benutten wat goed werkt om die gewenste toestand stap voor stap dichterbij te brengen. Sterktes en eerdere successen en positieve uitzonderingen op het probleem worden benut om ideeën op te doen voor de eerstvolgende stap voorwaarts, zodat progressie wordt gemaakt in de richting van de doelen.

Rouw & verlies

In ieder leven en dus ook in dat van je medewerkers komen verlieservaringen voor. Afhankelijk van de specifieke ervaring heeft dat in meer of mindere mate impact op het leven van je medewerker. Weten hoe rouw- en verliesprocessen werkt en hoe je dit goed kunt begeleiden,, zorgt voor een medewerker die aan boord kan blijven en niet u

Ondernemerschap

Steeds vaker combineren medewerkers een baan in loondienst met het werken voor zichzelf. Ontdek hier wat noodzakelijke stappen zijn om een succes te maken van ondernemerschap. En misschien overweeg jij zelf wel om je eigen business te starten. Met onze content, community en begeleiding wordt dat geheid een succes!

Systemisch werken

Systemisch werken is een effectieve manier om inzicht te krijgen in hoe het systeem van herkomst positieve en ook belemmerende invloed heeft op het gedrag in het hier en nu. Het op diep niveau kennen van de eigen plek in dat systeem en de thema’s die daarbij spelen, geeft ruimte voor acceptatie en verandering.

En nog veel meer...

Er is voor ieder wat wils in ons platform want er staan ontzettend veel onderwerpen voor je klaar. Jij kiest waar jouw interesse of behoefte naar uitgaat. Of het nu gaat om je eigen ontwikkeling of dat je op zoek bent naar bewezen tools om medewerkers te begeleiden. 

Doe mee en word lid
van dit unieke netwerk

Dit nieuwe netwerk (we bestaan inmiddels 2 jaar) is uniek
in zijn soort. Op geen enkele andere plek kun je op deze manier netwerken met collega’s, kennis halen, zelf gecoacht worden én je medewerkers stimuleren om met hun werkgeluk, persoonlijke ontwikkeling en hun loopbaan aan de slag te gaan.
Dus gun jezelf een stap vooruit
in je eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling
en word lid.

En dit is nog maar het begin...

Yumi bestaat 2 jaar en we zitten boordevol ideeën om het netwerk zo aantrekkelijk mogelijk te houden!

Sluit vandaag nog aan!

We houden van simpel en overzichtelijk dus is er ‘maar’ 1 membership waar alles in zit. Ja, alles!

Academie voor Professionals

Toegang tot alle features
1200
995
per jaar
 • Volop netwerken tijdens 4 live netwerkbijeenkomsten
 • Leren tijdens 4 themameetings & 4 masterminds
 • 24/7 toegang tot kennisbank
 • 5 inlogcodes voor onze online loopbaanprogramma's
 • Leeromgeving
 • 1-op-1 coaching
 • Toegang tot community
 • Online forum
 • Toekomstige extra's: boekbesprekingen, toegang tot events, games, awards, bedrijfsbezoeken en wie weet wat voor leuks we nog meer gaan bedenken....
 • Speciaal tarief voor ZZP'ers **


Goed om te weten

Vragen & Antwoorden

Jazeker. Omdat lid worden van Yumi je scherp houdt en je helpt nog beter te worden. Zowel als mens als professional. En daar profiteren jouw medewerkers weer van. 

Je wordt lid voor een heel jaar. Zonder opzegging verlengen we je deelname graag en blijf je een gewaardeerd lid van Yumi.

Opzeggen van je lidmaatschap kan tot uiterlijk 1 maand voor het aflopen van jouw lidmaatschapsjaar.

Zoveel als je zelf wil. De een maakt gebruik van alle elementen die Yumi zowel online als offline aanbiedt, de ander kiest alleen voor de live bijeenkomsten en weer een ander kiest voor een focus op een bepaald onderwerp in de kennisbank en laat zichzelf daarop coachen. It’s up to you!

De kern van de online Yumi-omgeving draait om de thema’s een leven lang ontwikkelen, veranderen en inzetbaarheid. Alles wat daaraan gelinkt is, kom je tegen in de Academie. In eerste instantie ligt onze focus op de individuele medewerker maar sluiten we niet uit dat we in de toekomst ook op organisatienivo rondom de genoemde onderwerpen met elkaar aan de slag gaan. Zo vind je er nu ook al een masterclass ‘In 5 stappen je medewerker in beweging’ waar onder andere ook vanuit een organisatieperspectief gekeken wordt naar dit onderwerp.

Jazeker. Mail ons de gegevens van je werkgever en we maken het direct in orde. 

Jazeker. Alle content, coaching en deelnemers aan de community staan per direct voor je klaar.

Jazeker. Kom gerust een keer gratis proeven tijdens een van onze live-bijeenkomsten. Zo ervaar je aan den lijve de kracht van ons netwerk.

Zeker weten! In onze Academie vind je niet alleen online modules over uiteenlopende onderwerpen maar ook heb je toegang tot een kennisbank, de mogelijkheid om 1 op 1 gecoacht te worden, te netwerken en een community die met raad en advies dag en nacht voor je klaar staat.

Fijn dat je lid wil worden! Klik hier om je lidmaatschap tegen het ZZP-tarief te regelen.

Yumi bestaat uit offline en online elementen. Via onze andere bedrijfstak De Gelukkige Professional werken we voor de begeleiding van professionals met onze eigen ontwikkelde Academie voor Professionals. Uit efficiency overwegingen hebben we ervoor gekozen om alle online Yumi-elementen hier ook onder te brengen.

Wees welkom! Mail ons en dan nemen we snel contact met je op om een en ander te regelen.

Doe mee en meld je nu aan!

Kies vandaag nog voor groei, inspiratie en nieuwe contacten!